Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

Szeretne környezetbarát és gyors felfrissülést? Szerezzen be egy Hawaj szolárzuhanyt. A szolárzuhany ideális a gyors felfrissüléshez, és minimális helyet foglal a kertjében. Ez a leghatékonyabb és egyúttal legkörnyezetbarátabb módja a felfrissülésnek.
Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

Hogyan működik a szolárzuhany?

A szolárzuhanyok általában azon az elven működnek, hogy a meleg vizet a zuhanytestben napsugarak segítségével melegítik fel. Ez egy teljesen környezetbarát módja annak, hogy egyszerűen meleg vízhez jussunk anélkül, hogy pénzt költenénk a melegítésre. A zuhanyzót tavasztól őszig remekül használhatjuk, természetesen az időjárás függvényében.

A szolárzuhanyok széles választéka megtalálható a Hawaj.hu oldalon. A szolárzuhanyok kétségtelenül a nyári kínálat egyik legkelendőbb darabjai, és ez nem is csoda, hiszen bárhol elhelyezhetjük őket, és könnyedén élvezhetjük a kellemes felfrissülést.

Többféle szolárzuhany közül válogathatunk, a legnépszerűbb a Hawaj Fantasy Rain szolárzuhany, amely 35 literes vízkapacitással rendelkezik. Nagyon tartós műanyagból készült, és nagyon könnyen kezelhető. Krómozott fejjel rendelkezik, amelynek dőlésszöge szabadon állítható.

A zuhany önhordó szerkezete vízgyűjtő tartályként és egyúttal napkollektorként is szolgál, amely a napsugarak hatására felmelegíti a vizet. A vízhőmérsékletet a karos csap segítségével magunk állíthatjuk be. A zuhanyzó külön csapot is tartalmaz a láböblítéshez.

Maga a zuhany könnyen telepíthető. Egyszerűen csak 4 csavarral rögzíteni kell egy szilárd alaphoz. A vizet a zuhanyhoz egy gyorscsatlakozóval ellátott kerti tömlőn keresztül vezetjük. A kerti tömlőnek egy hagyományos vízvezetékhez kell csatlakoznia, és mindig nyomás alatt kell lennie.

Hogyan kell megfelelően karbantartani a szolárzuhanyt?

Ideális, ha a szolár kerti zuhany a kert olyan részén helyezkedik el, ahol a leghosszabb ideig süt a nap, és ahol védve van a széltől. Télire egyszerűen engedje le a vizet a leeresztő szelep segítségével, és tárolja száraz, fagymentes helyen, például a garázsban vagy a kerti fészerben, hogy védve legyen a fagytól.
Ha a medencében való megmártózást követően meleg zuhanyra vágyik a szabadban, gyors és egyszerű felfrissülésre van szüksége, vagy melegvíz forrásra van szüksége a kertben, akkor a szolárzuhany ideális megoldás az Ön számára.

A Hawaj.hu oldalon nem csak ezt a szolárzuhanyt, hanem számos más típust is talál raktáron, amelyek azonnal kiszállíthatóak.

Kapcsolódó cikkek

Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

A nyár már a nyakunkon van, és még mindig nem gondoskodott a kerti felfrissülésről?

Bio szőlőművelés: A természetesség és fenntarthatóság útja a szőlőültetvényekben

Bio szőlőművelés: A természetesség és fenntarthatóság útja a szőlőültetvényekben

A bio szőlőművelés egy olyan megközelítés, amely a természetességet és a fenntarthatóságot helyezi előtérbe a szőlőültetvények gondozásában és művelésében.

Zöld technológiák alkalmazása a mezőgazdaságban

Zöld technológiák alkalmazása a mezőgazdaságban

A mezőgazdaság zöld technológiák és innovációk alkalmazása az élelmiszertermelés és az agrárszektor fenntarthatóságának növelésében kiemelkedően fontos szerepet játszik.