Talajcsavar ár és telepítés vs. betonozás

Az építkezési és felújítási munkálatok hatalmas anyagi terhet rónak az építtetőre, főleg akkor, ha szeretné, hogy a végeredmény minőségi és időtálló legyen.
Talajcsavar ár és telepítés vs. betonozás

A költségek közül kiemelkedik a betonalap elkészítése, ami drágává és hosszadalmassá teszi a munkafolyamatokat, és még a környezetet is károsítja. A betonozás szerencsére sok esetben kiváltható egy modern eljárással. A talajcsavar ára és telepítésének költsége jóval barátibb, mint a betonalap elkészítéséé, ráadásul gyorsabb és környezetkímélőbb megoldás is!

Talajcsavar vagy betonalap?

Az építkezések ára, bonyolultsága, sokszor elhúzódó időtartama (és a felfordulás, amelyet okoz) sokak számára visszatartó tényezők.

A munkafolyamatok közül a betonalap készítése az, amely aránytalanul sok pénzt, időt és energiát igényel, ráadásul a környezetre is negatív hatással van.

A betonozás során káros anyagok szabadulnak fel, a munka megzavarja a talaj ökoszisztémáját, és rengeteg hulladék (és kitermelt föld) keletkezik, amelyek elszállítását meg kell oldani (ami további energiafelhasználást és károsanyag-kibocsátást jelent).

Ezek a kellemetlenségek azonban mind kiküszöbölhetők egy modern eljárás, a talajcsavar segítségével!

Többek között könnyűszerkezetes házak, kisebb nyaralók, mobilházak és -garázsok, teraszok, napelemtartók és kerti pergolák telepítésére kiválóan alkalmas ez a módszer, mellyel elkerülhető a földmunka, a természet károsítása, és az építkezés jelentősen gyorsabb, olcsóbb és egyszerűbb lesz.


Hol használható a talajcsavar?

A talajcsavar egyik legfőbb előnye, hogy szinte bármilyen típusú talajba installálható. Tökéletesen működik agyagos, vizes, kavicsos területeken is, és nincs szükség a használatához rendezett és teljesen egyenletes talajfelületre sem.

Olyan helyeken is bevethető, ahol a betonozás nem megoldható, mert például nem lehet a területet a hatalmas gépekkel megközelíteni.


A talajcsavar ára és egyéb előnyös tulajdonságai

Míg a betonozásnál ki kell fizetni a cement, a fizikai munka, a gépek használatának és a hulladék elszállításának árát (és sok esetben ezen felül a nem várt vagy rejtett költségeket), a talajcsavarok használata jóval gazdaságosabb, a költségek tervezhetőbbek.

A legolcsóbb csavar 4900 Ft, a legdrágább pedig 24.900 Ft – a konkrét ár a típustól, mérettől és teherbíró képességtől függ.

Hogy mennyi talajcsavarra lesz szükség, az előzetes mérések alapján pontosan kiszámítható, és a kívánt mennyiség egyszerűen megrendelhető az Ecotrex webshopján keresztül.

A talajcsavar ár mellett a telepítés díjával érdemes még számolni, amely darabonként (szintén típus és méret függvényében) 2000 Ft és 7000 Ft között mozog.

Így az összköltség még egy nagyobb alapterületű, könnyűszerkezetes építmény esetében is rendkívül kedvező!

Emellett nincsenek mérgező anyagok, nincs tereprendezés, hiszen az eljárás teljes mértékben környezetbarát.

Építkeznél? Válaszd a költséghatékony, gyors, egyszerű és környezetkímélő megoldást, a talajcsavart!

Média partner: DLX MEDIA marketing ügynökség

Kapcsolódó cikkek

Azért fizetnek, ha nem fogyasztasz áramot

Azért fizetnek, ha nem fogyasztasz áramot

Ha valaki egy órán keresztül nem mosott, körülbelül 6,48 eurót keresett.

A kandallók és tűzhelyek hatása a környezetre

A kandallók és tűzhelyek hatása a környezetre

Fenntartható fűtési lehetőségek az otthonunk számára.

Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

Gyors és környezetbarát felfrissülés a kertben

A nyár már a nyakunkon van, és még mindig nem gondoskodott a kerti felfrissülésről?